Våra områden

Karta
 

Fregatten

Fregatten är ett av sex kvarter som ligger på Stenunge Strand. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats, en hel del med hänförande havsutsikt. De flesta lägenheter i Fregatten når man med hiss.
Områdesbild
 
Stäng
 

Älvhem

Älvhem är ett av våra absolut populäraste radhusområden; centralt, vackert beläget ett stenkast från Nösnäsgymnasiet och Stenungsund Arena.
Områdesbild
 
Stäng
 

Snipan

Snipan är ett av sex kvarter som ligger på Stenunge Strand. Samtliga lägenheter och garageplatser når man med hiss. Lägenheterna har inglasad balkong, loftgång eller en uteplats, några av lägenheterna har havsutsikt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kristineberg

Kristineberg är ett av fyra kvarter i stadsdelen Hasselbacken. Området är barnvänligt och har fina gårdar med lekplatser och parkbänkar.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bergshöjden

Bergshöjden består av ett åttavånings punkthus med underbar utsikt över Stenungsund. Här finns tvåor och treor med balkong eller uteplats. Öppna planlösningar och ljusa materialval ger rymd och trivsel. Området är lugnt och det är nära till både centrum och skogspromenader.
Områdesbild
 
Stäng
 

Fridhem

Fridhem är ett radhusområde med en- och tvåvåningshus, samtliga med egen trädgård. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt carport med eluttag.
Områdesbild
 
Stäng
 

Ödsmål

Ödsmål, lite norr om Stenungsund, är ett mycket populärt radhusområde. Här har vi marknära bostäder med radhuskänsla, små trädgårdar och stora grönytor.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kopper

Lugnt och vackert läge, men samtidigt gång- eller cykelavstånd till centrum har du på Koppersvägen och Bergsvägen, som utgör området Kopper. Gårdarna är stora och gröna och inbjuder till aktivitet.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skonaren

Skonaren består av två huskroppar som innesluter en öppen gård som gränsar mot havet. På innergården finns en lagun som står i förbindelse med havet. De flesta lägenheterna har inglasad balkong och/eller loftgång, några har uteplatser.
Områdesbild
 
Stäng
 

Svenshögen

Svenshögen är naturskönt beläget nära sjön Hällungen, ungefär två mil från Stenungsund. I Svenshögen har vi två områden. Nygrens Väg är ett radhusområde där de flesta lägenheterna har egna uteplatser. På Hälsovägen finns det två flerfamiljshus varav en del lägenheter har uteplats.
Områdesbild
 
Stäng
 

Vita Hasselbacken

Vita Hasselbacken är ett av fyra kvarter i stadsdelen Hasselbacken. Området är lummigt och grönt, har fina gårdar med lekplatser och parkbänkar, och är populärt för unga barnfamiljer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Smeden

Smeden är ett radhusliknande område i Hallerna. Det är byggt som är en trädgårdsstad med tvåvåningshus runt en vacker gård och en lokalgata.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hällebäck

Hällebäck är populärt bland barnfamiljer för sina stora grönytor och levande gårdar. I närheten har du en liten livsmedelsaffär, pizzeria, för- och grundskola, näridrottsplats och skatepark. Samtidigt kan du gå över vägen och hitta fina motionsslingor och fin natur.
Områdesbild
 
Stäng
 

Jullen

Jullen är ett av de sex kvarter som ligger på Stenunge Strand. Samtliga lägenheter och garageplatser i Jullen når man med hiss.
Områdesbild
 
Stäng
 

Keplers gård

Keplers Gård är ett mycket attraktivt litet radhusområde. Den enda egentliga skillnaden mot att bo i eget radhus är att hos oss behöver du ingen insats. Området är favorit hos många barnfamiljer, Nytorpshöjds daghem ligger mitt i bostadskvarteret.
Områdesbild
 
Stäng
 

Slupen

Slupen är ett av de sex kvarter som ligger på Stenunge Strand. Huset har fem trapphus varav tre har hiss, varifrån man når garaget i källarplan. Den grönskande innergården är fri från trafik.
Områdesbild
 
Stäng
 

Briggen

Briggen är ett av de sex kvarter som ligger på Stenunge Strand. Briggen består av två huskroppar som innesluter en öppen gård som gränsar mot havet. På innergården finns en lagun som står i förbindelse med havet.
Områdesbild
 
Stäng
 

Alfredsberg

Alfredsberg är ett av fyra kvarter i området Hasselbacken, är byggt 1966-67 och genomgick en omfattande renovering 1992 då samtliga lägenheter fick inglasade balkonger och nya fönster.
Områdesbild
 
Stäng
 

Doteröd

Doteröd är vårt äldsta bostadsområde, byggt 1956. Det totalrenoverades 1987, då installerades hissar i vartannat trapphus. De flesta balkonger är inglasade.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kolningsberget

Lugnt, skönt och lummigt. På Kolningsberget har vi radhusliknande hus i två plan samt tre punkthus. Låghusen är mycket populära hos barnfamiljer. Till lägenheterna i markplan hör en uteplats.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Våra fastigheter finns centralt belägna i Stenungsund, men även i Svenshögen och Ödsmål. Klicka in och läs om våra områden och se om du kan hitta ett boende som passar dig.