Nyheter

2018-10-26 Ungdomar skapar matglädje på Hasselbacken

På Hasselgården ser man fram emot torsdagarna. Då lagar fritidsledare Negar och ungdomarna mat tillsammans. Förutom den mysiga stunden när alla äter och snackar lär man sig laga mat från grunden. Enkelt snabbt och nyttigt.

2018-10-11 Vi söker projektledare

Har du utbildning inom byggteknik och erfarenhet inom bygg och fastighet, gillar att leda projekt och bidra till kreativitet och nytänkande? Vi söker nu en engagerad och modig projektledare.

2018-10-08 Detta händer i höst - där du bor

Under hösten har vi som vanligt många projekt och åtgärder igång. Många av dem är ett direkt resultat av hyresgästenkäten.

2018-10-01 Tillval piffar din bostad

Visst kan du sätta personlig prägel på din bostad även om du bor i hyresrätt! Nu erbjuder vi ännu fler tillval, så att din bostad kan bli ännu mer som du önskar.

2018-08-30 Stenungsund Arena invigd - kika in!

Stenungsund Arena är nu invigd. Ishallen har fått sällskap av en simhall, bowlinghall, restaurang och stora vackra platser för möten.

2018-08-20 Varning för falsk brandvarnar-koll

Någon som uppger sig komma från Stenungsundshem, ringer hem till hyresgäster för att meddela att de kommer för att kontrollera deras brandvarnare. Var lite vaksam, för det är INTE vi på Stenungsundshem.

2018-05-21 Hur hanterar vi dina personuppgifter?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför har vi anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj. Läs de nya riktlinjerna för hantering av personuppgifter här.

2018-05-07 Hasselbackeloppet succé för andra året

Det sprangs, lunkades, åts korv, snackades framtid och kramades maskot...Hasselbackeloppet den 5 maj blev återigen en soldränkt succé!

2018-04-03 På gång under våren

Kvällarna är ljusare och man får lust att vara ute. Här på Stenungsundshem återtar vi som brukligt projekt som legat i vintervila samtidigt som vi startar igång nya. Kolla vad som är på gång hos dig!

2018-03-21 Stenungsundshems årsredovisning för 2017

Vår årsredovisning för år 2017 är nu klar. Här kan du läsa om vad som hänt under året som gått och hur bolaget utvecklats ekonomiskt, men också om vad som driver oss, hur vi arbetar och vilka utmaningar vi ser inför framtiden.