Nyheter

2019-01-16 Kom med på trygghetsvandring!

Vi går regelbundet trygghetsvandringar i våra områden, för att identifiera var man känner otrygg i sitt bostadsområde och få tips på hur vi kan åtgärda det. Torsdag 24/1 är det dags för Kolningsberget.

2019-01-14 Så här blir du av med din julgran

Dags att slänga ut julen? Då kan du lägga din julgran i de platser för trädgårdsavfall vi har i våra områden, eller på speciella platser där vi ka hämta upp dem.

2018-12-17 Stenungsundshem går med i Allmännyttans klimatinitiativ

Stenungsundshem har gått med i Allmännyttans klimatinitiativ, som är ett gemensamt upprop inom allmännyttan med syfte att minska utsläppen av växthusgaser genom ambitiösa mål, samverkan och aktivt erfarenhetsutbyte.

2018-12-14 På gång i vinter

Mycket inomhusarbeten såklart, men också förberedelser inför våren. Så här ser vintern ut där du bor!

2018-12-03 Få SMS om att testa brandvarnaren

Visste du att det finns en kostnadsfri SMS-tjänst för att komma ihåg att testa sina brandvarnare? Den riktar sig till dig som privatperson och finns hos nätverket Aktiv mot brand som Stenungsundshem deltar i.

2018-12-01 Testa din brandvarnare!

Idag är det brandvarnardagen. Alla Stenungsundshems lägenheter har brandvarnare men du som hyresgäst måste underhålla, byta batterier och testa den för att se till att den skyddar dig mot brand

2018-11-28 Experiment väcker forskarlusta hos Hasselbackens unga

Vi hör att Sverige behöver fler innovatörer och naturvetare, men hur får man barn att bli intresserade av naturvetenskap? Man visar. Just det gjorde Stenungsundshem i samarbete med Molekylverkstan en snötung novemberlördag.

2018-11-22 Kvinnor tillsammans för integration

Familjecentralen Hasselkärnan i Hasselbacken är ett av naven för den nystartade Kvinnogruppen - ett sätt att bygga broar mellan nyanlända och svenska kvinnor med språket som nyckel.

2018-11-15 Ny hyresgästlokal på Hällebäck

Nu har vi invigt den nya hyresgästlokalen på Hällebäck. Perfekt att hyra för kalas, långväga gäster eller en bastukväll.

2018-10-26 Ungdomar skapar matglädje på Hasselbacken

På Hasselgården ser man fram emot torsdagarna. Då lagar fritidsledare Negar och ungdomarna mat tillsammans. Förutom den mysiga stunden när alla äter och snackar lär man sig laga mat från grunden. Enkelt snabbt och nyttigt.