Nyheter

2019-03-15 Våren är här!

Med våren kommer flera underhållsprojekt igång i våra områden. Inte mist städas vintern bort. Vad händer där du bor?

2019-02-19 Stenungsundshem inför elektronisk signering av hyresavtal

Snart kan du som hyresgäst skriva under avtal var och när du vill. Elektronisk signering av hyresavtal inför stegvis under året och innebär att vi sparar både tid, klimatet och pengar.

2019-01-31 Stenungsundshem bygger Klaras Hus med Erlandsson Bygg

Projektet Klaras hus, med 32 lägenheter med högt och vackert läge i Stenungsund, blir snart verklighet. Erlandsson Bygg har vunnit Stenungsundshems upphandling för detta nytillskott på bostadsmarknaden.

2019-01-23 Stenungsundshem stödjer Naturskyddsföreningens arbete för friskare hav

Vi kommer fortsätta att stötta Naturskyddsföreningens viktiga arbete även under 2019. Stenungsundshems bidrag öronmärks till deras arbete "Ett friskt hav".

2019-01-14 Så här blir du av med din julgran

Dags att slänga ut julen? Då kan du lägga din julgran i de platser för trädgårdsavfall vi har i våra områden, eller på speciella platser där vi ka hämta upp dem.

2018-12-17 Stenungsundshem går med i Allmännyttans klimatinitiativ

Stenungsundshem har gått med i Allmännyttans klimatinitiativ, som är ett gemensamt upprop inom allmännyttan med syfte att minska utsläppen av växthusgaser genom ambitiösa mål, samverkan och aktivt erfarenhetsutbyte.

2018-12-14 På gång i vinter

Mycket inomhusarbeten såklart, men också förberedelser inför våren. Så här ser vintern ut där du bor!

2018-12-03 Få SMS om att testa brandvarnaren

Visste du att det finns en kostnadsfri SMS-tjänst för att komma ihåg att testa sina brandvarnare? Den riktar sig till dig som privatperson och finns hos nätverket Aktiv mot brand som Stenungsundshem deltar i.

2018-12-01 Testa din brandvarnare!

Idag är det brandvarnardagen. Alla Stenungsundshems lägenheter har brandvarnare men du som hyresgäst måste underhålla, byta batterier och testa den för att se till att den skyddar dig mot brand

2018-11-28 Experiment väcker forskarlusta hos Hasselbackens unga

Vi hör att Sverige behöver fler innovatörer och naturvetare, men hur får man barn att bli intresserade av naturvetenskap? Man visar. Just det gjorde Stenungsundshem i samarbete med Molekylverkstan en snötung novemberlördag.