Vill du sommarjobba hos oss?

2018-03-12

Att sommarjobba är ett bra sätt att få arbetslivserfarenhet och samtidigt lära sig nya saker. Lön på kontot och nyfunna vänner är också uppskattat. Nu söker Stenungsundshem sommarjobbare till perioden juli-augusti. Arbetet handlar om att bistå våra fastighetsvärdar och fastighetstekniker med enklare sysslor i och utanför våra hus och lokaler samt se till att gårdarna är rena och snygga.

Vad gäller?

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna söka sommararbete. Det har med säkerhet att göra, eftersom en del arbetsmoment kräver att du arbetar med maskiner. Du måste också ha B-körkort.

Vi ser gärna att den som söker själv bor hos Stenungsundshem, eller bor med sina föräldrar i något av våra bostadsområden.

Hur söker man?

Här hittar du ansökningsblanketten, som du skriver ut och fyller i och skickar (info@stenungsundshem.se eller Box 44, 444 21 Stenungsund) eller lämnar till oss senast den 25 april. Vill du veta mer innan du söker, ring gärna till oss och be att få prata med Mats Samuelsson , Anders Österlid eller Ingvar Landén, förvaltare.