Nyheter

2018-12-14 På gång i vinter

Mycket inomhusarbeten såklart, men också förberedelser inför våren. Så här ser vintern ut där du bor!

2018-12-12 Kontoret stängt förmiddagen 13 december

Kontoret och vår telefonväxel är stängda förmiddagen den 13 december på grund av personalmöte.

2018-12-03 Få SMS om att testa brandvarnaren

Visste du att det finns en kostnadsfri SMS-tjänst för att komma ihåg att testa sina brandvarnare? Den riktar sig till dig som privatperson och finns hos nätverket Aktiv mot brand som Stenungsundshem deltar i.

2018-12-01 Testa din brandvarnare!

Idag är det brandvarnardagen. Alla Stenungsundshems lägenheter har brandvarnare men du som hyresgäst måste underhålla, byta batterier och testa den för att se till att den skyddar dig mot brand

2018-11-28 Experiment väcker forskarlusta hos Hasselbackens unga

Vi hör att Sverige behöver fler innovatörer och naturvetare, men hur får man barn att bli intresserade av naturvetenskap? Man visar. Just det gjorde Stenungsundshem i samarbete med Molekylverkstan en snötung novemberlördag.

2018-11-22 Kvinnor tillsammans för integration

Familjecentralen Hasselkärnan i Hasselbacken är ett av naven för den nystartade Kvinnogruppen - ett sätt att bygga broar mellan nyanlända och svenska kvinnor med språket som nyckel.

2018-11-15 Ny hyresgästlokal på Hällebäck

Nu har vi invigt den nya hyresgästlokalen på Hällebäck. Perfekt att hyra för kalas, långväga gäster eller en bastukväll.

2018-10-26 Ungdomar skapar matglädje på Hasselbacken

På Hasselgården ser man fram emot torsdagarna. Då lagar fritidsledare Negar och ungdomarna mat tillsammans. Förutom den mysiga stunden när alla äter och snackar lär man sig laga mat från grunden. Enkelt snabbt och nyttigt.

2018-10-11 Vi söker projektledare

Har du utbildning inom byggteknik och erfarenhet inom bygg och fastighet, gillar att leda projekt och bidra till kreativitet och nytänkande? Vi söker nu en engagerad och modig projektledare.

2018-10-08 Detta händer i höst - där du bor

Under hösten har vi som vanligt många projekt och åtgärder igång. Många av dem är ett direkt resultat av hyresgästenkäten.