Blir lite mer lokala, och lite snabbare.

Bildtext saknas

Ingvar Landén arbetar som fastighetsförvaltare på Stenungsundshem och har ett övergripande ansvarar för skötseln och förvaltningen av hälften av Stenungsundshems lägenheter. Han har sitt kontor på Älvhem där företagets fastighetsvärdar också har sina personalutrymmen. Ingvar Landén är ofta ute i områdena, både för att träffa hyresgäster och stötta sina kollegor i det dagliga arbetet.

 

För Ingvar är det viktigt att vara både synlig och tillgänglig.

– Vi på Stenungsundshem är ju mer än bara ett fastighetsbolag. På sätt och vis skulle man kunna säga att vi är ett servicebolag. För mig är det viktigt att kunna ge hyresgästerna snabb hjälp, att kunna svara på frågor och fixa det som behöver fixas. Vi har funderat ett tag under hösten och vintern kring hur vi kan bli lite mer effektiva, och lite mer tillgängliga. Vi har pratat mycket internt om hur vi kan ge bäst service och vi har lyssnat på våra hyresgäster vad som funkar bäst för dem, säger Ingvar Landén.

Från och med 20 februari kommer vi därför göra en liten justering i hur vi vill att hyresgästerna ska kontakta oss – speciellt när det kommer till att göra en felanmälan.

– Som vanligt så gör man såklart sin felanmälan enklast på vår webbsajt under Mina Sidor. Men från och med 20 februari så kan man också ringa sin fastighetsvärd direkt om man behöver hjälp med något. Varje dag mellan 09.30-11.00 så kan man ringa direkt till sin fastighetsvärd. Vi vill vara lokala, och vi vill vara effektiva, och vi har landat i att detta nog är det bästa för hyresgästerna. Behöver man akut hjälp under andra tider, på dagtid, så kan man ringa kundtjänst så kopplar de dig vidare till rätt person.

Samtidigt som Stenungsundshem gör denna förändring så gör man också en justering i kontakten med kundtjänst. När du ringer kundtjänst, 0303-686 00 så kommer du framöver också kunna göra ett antal knappval för att hamna hos rätt person. Om man inte har möjlighet att ta emot ditt samtal direkt så kommer du, om du vill, kunna välja att bli uppringd.

–  Numret för att nå just din fastighetsvärd kommer du hitta i trapphuset bland övrig information. Passa på att fråga någon av fastighetsvärdarna när du ser dem ute i områdena, om du vill veta mer, eller prata med mig, jag tycker om att vara ute och snacka med våra hyresgäster, så mycket jag hinner. Man lär sig mycket och förhoppningsvis kan jag vara till hjälp när det behövs.

.