Arbeta hos oss på Stenungsundshem

Thomas Dahl, projektchef på Stenungsundshem

Vi bygger hållbara hem och vill skapa en bättre framtid, för alla i samhället.

 

Vi vill vara mer än "bara" en fastighetsförvaltare. Med en vision om att skapa hållbara hem för alla i samhället, är vi en aktiv del av Stenungsunds utveckling och en viktig aktör i regionen. Vår ambition är att erbjuda trygga platser där människor kan växa och trivas. Vill du hänga med?

 

Stenungsundshem är ett allmännyttigt bostadsbolag, helägt av Stenungsunds kommun. Vi äger och förvaltar över 2100 bostäder men vi är mer än ”bara” en fastighetsförvaltare. Vi erbjuder inte ”bara” bostäder, utan trygga platser där människor kan växa, trivas och känner sig välkomna. Vårt uppdrag är att bygga hållbara hem och skapa en bättre framtid för alla i samhället. Vi är en aktiv del av Stenungsund, Göteborgsregionen och Västsverige och vi har höga ambitioner om att göra det bästa för våra hyresgäster, vårt företag och samhället runtomkring oss.

Stenungsundshem bildades 1953 för att hjälpa Stenungsund att utvecklas, och även om vårt uppdrag är bredare idag så ambitionen den samma. Vi är viktiga för att göra Stenungsund till en attraktiv kommun att bo i. För att lyckas är vi effektiva och jordnära och har höga ambitioner om att göra vårt bästa för såväl hyresgästerna, företaget och arbetskamraterna som samhället omkring oss. Det är så vi gör skillnad, på riktigt.

 

Vill du jobba hos oss?

Med jämna mellanrum så söker vi nya arbetskamrater. Följ oss på LinkedIn och Facebook för att hålla dig uppdaterad. Vi annonserar också på de största jobbsajterna.

 

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intresserade och ambitiösa kandidater. Kontakta vår HR-ansvarige som också tar emot förfrågningar gällande praktikplats.

 

Kontakt

Anders Rollings - HR-ansvarig

Telefon: 0303-686 03

Mejla mig