Nyproducerade lägenheter på Hasselbacken

Fasad, framsida Hasselbacken kv2

Naturnära hyreslägenheter, nära Stenungsunds centrum

Under januari 2024 öppnade vi upp möjligheten att söka nyproducerade lägenheter på Hasselbacken. Det är hyreslägenheter byggda med tanke på både din ekonomi, miljön och klimatet. Oavsett var i livet du är så finns här en lägenhet som passar dig. Här lever du ett lika enkelt som aktivt liv med nära till det mesta och bästa. Lägenheterna var eftertraktade och blev snabbt uthyrda.

 

Centrumnära, naturnära

 

Nära till skog och natur men ändå med Stenungsunds centrum inom räckhåll – det är Hasselbacken i ett nötskal. En kort tiominuters cykeltur tar dig till Stenungstorg där du hittar det mesta du behöver – vårdcentral, apotek, kläd-, sport och inredningsbutiker, restauranger, gym, och kulturhuset Fregatten som erbjuder konserter, utställningar och bio. Allt detta intill havet med båtliv, bryggor och bad som sätter guldkant på tillvaron.

Samtidigt, Hasselbacken har också nära till både matbutiker och skola. Alldeles nära hittar du fritidsgården Hasselgården, Kristinedalskolans idrottsplats och Stenungsunds skejtpark. Du kan leva ett lika enkelt, som gott liv precis på hemmaplan.

 

Högre standard till lägre hyra

Vi har vridit och vänt på kalkylerna för att kunna erbjuda nya, fräscha hyresrätter, som är byggda på ett hållbart sätt – utan att hyrorna ska bli för höga. Vi vill att priset ska vara rimligt för både hyresgäst och för klimatet. Lägenheterna är väldisponerade, ljusa och med öppen planlösning. Trälister och träparkett i alla rum är gör att alla lägenheter håller en standard utöver det vanliga.

 

Lägenheter för alla skeden i livet

Först ut bygger vi 20 nya lägenheter med inflyttning i juli 2024 - 1, 2 och 3 rum och kök med tvättmöjligheter på vindsplanet. På gården bredvid bygger vi ytterligare 61 lägenheter som står klara för inflyttning knappt ett år senare. Husen erbjuder en variation av lägenheter. Oavsett om du är yngre eller äldre, om du letar efter din första eller kanske andra lägenhet eller känner att du vill flytta till något mindre, billigare och enklare så finns det något för dig.

Möjligheterna och närheten till kollektivtrafik finns och det är som sagt enkelt att cykla till och från centrum. För den som behöver finns det också möjlighet att hyra parkeringsplats.

 

Smarta, ekonomiska och ekologiska val

Vi vill att så många som möjligt ska ha råd och möjlighet att bo i en nyproducerad lägenhet. Samtidigt har vi höga ambitioner när det kommer till hållbarhet. För att hålla nere kostnaderna så är huset ritat så att det ska vara enkelt att producera, med yteffektiva lägenheter. Samtidigt har vi haft höga ambitioner när det kommer till klimatavtryck där allt från valet av fasadmaterial, ventilation, ljusinsläpp och individuell mätning och debitering av varmvatten gör att huset är certifierat med Miljöbyggnad Silver.

 

Ett aktivt liv, nära grönskan

På Hasselbacken är du granne med ett stort och omfattande grönområde, perfekt för promenader eller varför inte diskgolf – det finns en discgolfbana alldeles runt husknuten. Hela områden kännetecknas av många gröna ytor med såväl skogspartier, gräsytor som berghällar. Områdets många gröna innergårdar och lekplatser är lika perfekt för familjelivet som för den som vill njuta av friska luften och solen på egen hand.

Hasselbacken kännetecknas av att ha naturen precis runt knuten. Träd, gräsytor och synliga berghällar skapar högre trivsel.

 

Ta en titt på lägenheterna

I lägenhetvisaren nedan kan du gå en virtuell rundtur i alla lägenheterna. Kan du hitta det perfekta boendet för dig?


Fakta

Inflyttning: 1 juli 2024

Alla lägenheter är i dagsläget uthyrda. Ha koll här på vår hemsida om det skulle dyka upp någon ledig lägenhet.


Lägenhetstyper

1 r.o.k, 26 kvm (1 st)

2 r.o.k, 45-52 kvm (11 st)

3 r.o.k, ca 60 kvm (8 st)


I närheten

Stenungsunds centrum: ca 2,2 km

Stenungsunds station: ca 2,5 km

Kristinedalsskolan: 400 m

Ica Nära: 650 m

Discgolf: 400 m

Skejtpark: 500 m

Badplats: ca 2,1 km

Stenungsund Arena: ca 1,6 km

En bild som visar vårt nästa byggrpojekt på Hasselhöjden

 

Registerna dig som sökande redan idag!

För att ha en möjlighet att få hyra en av våra lägenheter måste du vara registrerad i vår kö. Om du inte redan står i vår kö så tveka inte – registrera dig redan idag! Varje dag räknas, och dina kö-poäng växer dag för dag. Tilldelningen av lägenheterna sker enligt vår uthyrningspolicy.

De nybyggda lägenheterna som en digital illustration. Det mindre huset med 20 lägenheter, i kvarter 2 står klart först och har inflyttning till sommaren 2024. Det större huset kommer rymma 61 lägenheter och står klart för inflyttning senvåren 2025.