Bergshöjden

Bildtext saknas

Bergsvägens nybyggda punkthus på åtta våningar stod inflyttningsklart i juni 2015. Huset är ritat med ljusinsläpp och öppna planlösningar som ledstjärnor. De rymliga balkongerna tillsammans med de vinklade fönstersmygarna med fönsterbänkar i natursten hjälper till att öka känslan av rymd och ljus inomhus. Standarden i lägenheten håller hög kvalitet, med materialval från kända varumärken, kika här. Lägenheterna har bland annat genomgående ekparkett, helkaklade badrum och energiklassade vitvaror.

Svanenmärkningen skapar förutsättningar för att huset ska ge ett minimalt avtryck i miljön under hela sin livscykel - från byggprocess till löpande drift och underhåll. För dig som flyttar in i ett Svanenmärkt hem märks detta dels genom den goda inomhusmiljön, men också genom snålspolande vattenkranar och toaletter.

Bergsvägen är vårt första rökfria hus. Alla som flyttar in skriver under i sitt hyresavtal att man inte kommer att röka själv eller ha besökare som röker. Allt för att trivseln ska bli så hög som möjligt och huset blir det hem man längtar till.

 

FAKTA

  • Byggnadsår: 2014/2015
  • Hustyp: åttavåningshus med slät betongfasad
  • Antal lägenheter: 32
  • Kombimaskin tvätt/tork i lägenheten, ingen gemensam tvättstuga
  • Planlösning 1,5 r.o.k, liten 2 r.o.k, 2.ro.k, 3 r.o.k