Solgårdsterrassen

Solgårdsterrassen kommer blir ett unikt område, med fantastiskt utsikt över hav och samhälle kombinerat med närhet till kommunikationer och all tänkbar service på Stenungs torg. Området kommer att rymma cirka 270 lägenheter, varav ungefär en tredjedel kommer att vara hyresrätter - och det är hyresrätterna Stenungsundshem kommer att äga och hyra ut. Byggnationen beräknas komma igång under sommaren 2017 och preliminär första inflyttning blir då kring årsskiftet 2018/2019. 

Information om planlösningar och hyror kommer att läggas ut under senvåren 2017. Lägenheterna kommer troligtvis att annonseras ut här på hemsidan i mitten av våren 2018. Om du är intreserad av att bo på Solgårdsterrassen är det första steget att registrera dig som bostadssökande på vår hemsida om du inte redan gjort det. Lägenheterna kommer att läggas ut som vanligt och förmedlas genom vår ordinarie bostadskö.

Vi kommer under våren 2017 att gå ut med förfrågan till alla de som under åren visat intresse för Solgårdsterrassen (via blankett eller intresseanmälan på hemsidan), för att ställa frågan om fortsatt intresse. Är du en av dem som anmält intresse är det datumet för din intresseanmälan på Solgårdsterrassen som kommer att gälla som kötid, om du inte har en ännu längre ordinarie kötid (då blir det den som gäller). Bostadsrätterna kommer att marknadsföras och säljas av Peab. Mer information om dem kommer vi att länka till här på hemsidan.

Följ projektet på vår sida om Solgårdsterrassen.

 

FAKTA

  • Gatunamn: Ej bestämt
  • Byggnadsår: 2018-2019
  • Hustyp: 4-6 våningars punkthus
  • Planlösningar:ej klara i dagsläget
  • Samtliga hus kommer att ha garage i källarplan