Tillval

Stenungsundshems tillval ger dig möjligheter att förnya din lägenhet på ett smidigt sätt. I köket kan du byta till en ny spis och/eller välja till en diskmaskin. Du kan även skaffa en tvättmaskin och torktumlare eller öka säkerheten i din lägenhet genom att välja en säkerhetsdörr.

Enkelt och bekvämt

Du behöver inte fundera över  inköp eller finansiering. Vi ordnar med hantverkare och transporter. Vi väljer ut material och maskiner av kända märken och av god kvalitet. Skulle något gå sönder, reparerar vi dina tillvalsprodukter utan kostnad. När din tillvalsprodukt så småningom är utsliten ersätter vi den med en ny av motsvarande kvalitet.

Vad kostar det?

I pris- och beställningslistan ser du kostnaden för ditt tillval. Priserna gäller ibland med reservationer. När du bestämt dig, fyller du i beställningsblanketten och skickar den till Stenungsundshem. När tillvalet är installerat betalar du en månadshyra för varje produkt. Månadskostnaden kommer att ingå i hyran. 30 000 kronor per lägenhet är maxgränsen för vad det går att beställa tillval för.

Hur funkar det?

För att vi ska kunna godkänna en tillvalsbeställning måste du ha bott hos oss i ett år och skött dina hyresinbetalningar utan anmärkning de senaste tolv månaderna. Du ska naturligtvis stå som kontraktsinnehavare för lägenheten. Om två personer står för kontraktet ska båda stå för beställningen. Kontraktet får inte vara uppsagt.

Vi förutsätter att du är aktsam och sköter dina tillvalsprodukter på samma sätt som du sköter lägenheten i övrigt. Vi utför alla reparationer medan du själv betalar eventuellt förbrukningsmaterial.

Tyvärr passar några av tillvalsprodukterna inte i alla lägenheter. Vi bygger aldrig om i lägenheten för att anpassa för tillval. Vi gör även en teknisk bedömning av dina önskemål innan vi godkänner dem.

Tillval

Tillval i området Fridhem

På grund av pågående försäljning av fastigheterna i Fridhem omfattas inte du som bor i detta område av tillvalssystemet.