Arbeta hos oss

Hos Stenungsundshem är vi stolta över att vi har välhållna fastigheter, med bostäder som passar de flesta olika personligheter och skeden i livet. Vi verkar i en kommun där det händer mycket och har själva flera spännande bygg- och utvecklingsprojekt på gång.

Som medarbetare hos oss känner man arbetsglädje och ansvar.  Man vet att var och en gör skillnad. För det gör vi! Hos våra medarbetare värdesätter vi omtanke, öppenhet och engagemang. Det anser vi behövs för att vi som företag ska nå vår vision - att kunna erbjuda regionens bästa boende.

 Vill du jobba hos oss?

När vi annonserar lediga tjänster gör vi det dels här på hemsidan, men även på Arbetsförmedlingen och på vissa fastighetsrelaterade webbsidor. Vi använder också vår Facebooksida www.facebook.com/stenungsundshem.

Vi söker en kreativ och modig projektledare

Har du utbildning inom byggteknik och erfarenhet inom bygg och fastighet? Gillar du att leda projekt och bidra till kreativitet och nytänkande? Vi söker nu en engagerad och modig projektledare. Läs mer här.

Vill du sommarjobba hos oss?

Att sommarjobba är ett bra sätt att få arbetslivserfarenhet och samtidigt lära sig nya saker. Nu söker vi sommarjobbare som ska arbeta tillsammans med våra fastighetsvärdar. Läs mer här.