Vi fortsätter utveckla Hasselbacken

Bildtext saknas

Livet kan börja – på nya Hasselbacken
 

Vårt arbete med att utveckla Hasselbacken i Stenungsund fortsätter. Våren 2025 står ytterligare 61 nya lägenheter redo för inflyttning. Precis som tidigare är det smarta lägenheter som nyttjar kvadratmetrarna på bästa sätt. Allt för att erbjuda hög standard till en rimlig hyra. Uthyrningen är planerad att starta 14 oktober.
 

Högre standard till lägre hyra
 

Nytt, hållbart och fräscht

Vi har ansträngt oss för att erbjuda hög standard till en rimlig hyra. Lägenheterna har trälister, ek-parkett i alla rum och är byggda med hållbarhet i åtanke. Hög kvalitet behöver inte alltid kosta väldigt mycket mer.

Våra lägenheter är designade för att kännas moderna och fräscha. Med stora fönster och öppna ytor får du ett hem där det är lätt att trivas. Alla ytor är vitmålade. Ta chansen att flytta till nybyggt.

 

Läs mer på nyahasselbacken.se

På nyahasselbacken.se kan du läsa mer om lägenheterna. Efter sommaren kommer du också att kunna gå en virtuell rundtur i alla lägenheterna.

 

Smarta lägenheter med egen balkong

Våra nya lägenheter på Hasselbacken är yteffektiva och smart planerade. Du får mer funktionalitet och komfort på mindre yta.
Alla våra lägenheter har antingen balkong eller uteplats, där du kan njuta av morgonkaffet eller kvällssolen.

 

Säkra din plats i kön!

För att få möjlighet att hyra en av våra lägenheter måste du vara registrerad i vår kö.
Registrera dig redan idag på "Mina sidor" för att öka dina chanser att lägga vantarna på ett kontrakt på en ny lägenhet.
Varje dag räknas!