Snabbare kontakt, enklare felanmälan

Bildtext saknas

Nu gör vi en justering kring hur vi vill att du som hyresgäst kontaktar oss. Vi hoppas och tror att det framåt ska bli lite enklare för dig att komma i kontakt med oss, för att få hjälp lite snabbare.

 

Felanmälan

Om du behöver göra en felanmälan gör du det som vanligt enklast på vår hemsida, under ”Mina Sidor”, men, från och med 20 februari kommer du kunna kontakta din fastighetsvärd, direkt, för att göra en felanmälan. Fastighetsvärden kommer ta emot samtal varje vardag mellan 09.30-11.00. Om du ringer utanför dessa tider så kan du lämna ett meddelande så ringer fastighetsvärden upp så fort hen har möjlighet. Är det dagtid, utanför ordinarie telefontider, och akut, ring kundtjänst på 0303-686 00.

  • Numret till din fastighetsvärd hittar du i trappuppgången, vid ytterdörren.
  • Om du har ett akut ärende, kvällstid eller på helgerna ringer Securitas på telefon 010-470 53 00, precis som tidigare.

 

Övriga frågor och kundtjänst

För övriga frågor så når du når som vanligt på telefon 0303-686 00. Från och med 20 februari, via knappval kan välja vad du behöver hjälp med. Många frågor kan du få svar på här, på vår hemsida. Läs mer om våra öppettider här.

Vill du boka ett besök, mejla oss på info@stenungsundshem.se.